HouseVeteranen

Nomen est Omen

Sweet sixteen

De HouseVeteranen bestaan 16 jaar, tijd voor een feestje! Op 28-01-2023 geven wij onze Super sweet sixteen party in Toekomstmuziek.

Van 15:00 – 03:00, dus 12 uur lang hardcore, acid techno, elektro & (future) classics.

DJ’s: Cypherpunk, Deimos, 100 Kilo Maarten, Gysele, Baas, Leviathan, DJens, DigiSlave & Yoyok. More to be announced.
Live: GirlScoutcookieMamas

Schade is €16,- Haal je kaarten snel. Stuur een mailtje naar info@houseveteranen.nl. We sturen je dan een tikkie. 🙂

See you there!

Sweet Sixteen…..

Perverse prikkels, opgedrongen wansmaak, overdreven kort, strak met té veel glitters, sixpack geruild voor een afdakje, al lang geen zestien meer maar dat interesseert hier echt geen hond….want de muziek is altijd gruwelijk vet, de sfeer is er zeldzaam uitbundig, de bezoekers zijn stuk voor stuk kunstwerken uit het museum van der nachtwakers, de parels van de laatste 25 jaar 20ste eeuw en ver daarna. Maak je borsten maar nat want zodra deze meute op stoom is dan gaat het los zoals je het niet vaak te zien krijgt!! Er wordt vaak geroepen dat het gezin de hoeksteen is van de samenleving, dat zal best maar deze houseveteraantjes hebben dan zeker een claim op de andere 3 hoekstenen.

Zie ze daar dan, dansen, lachen, zweten, feesten, zuipen, lopen, lullen, geinen, harken, stampen, chillen, sjansen,  omhelzen, zoenen en kussen… een prachtig zooitje ongeregeld, tuig van de richel, brave burgers, levensgenieters, harde werkers, neuroten, sportfanaten, vrijbuiters, liefhebbende vaders en moeders, fantastische vrijgezellen, studiebollen, klaplopers, yoga-snuifers, anarchisten, homo’s, potten, junks en geheel onthouders uit alle culturen en windstreken……
Als ze mij vragen: wie zijn die lui? Kén jij deze mensen?? Dan zeg ik trots JA! Dit zijn nou mijn vrienden!!

Deze mensen laten me nachtenlang aan zo’n kut flyer zitten werken, voor deze mensen doe ik altijd mijn best om de vetste platen aan elkaar te draaien en van deze mensen geniet ik iedere minuut als zij genieten.
Bedankt voor 16 mooie jaren Houseveteranen, ik hoop er nog vele nachten wakker van te liggen!

Mo aka Martijn Mobron/DigiSlave/dj X-ess/Boris Valeo/dj Moborn/Klaas Vaker/Beatweters

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 HouseVeteranen

Thema door Anders Norén